fbpx

Ицо Хазарта за първи път показа па-малката си щерка Лора

Written by on 24/11/2019

Ицо Хазарта за първи път показа па-малката си щерка Лора

За първи път в телевизионен ефир едно прекрасно момиче разкрива какъв е Ицо Хазарта като баща. Това е неговата по-малка дъщеря Лора. Рапърът има и по-голяма дъщеря – Аделина, която вече върви по свой път в живота.

Лора разкрива, че баща й е изключително добър кулинар и най-много обича да й прави пържоли. И смята, че двамата си приличат най-много по чувството си за хумор.

„Най-често ходим на Витоша и караме колела. Той е много умен и забавен. Той е супер баща“, споделя тя. И признава: „Аз също искам да се занимавам с музика, но искам да стана пианистка.“

„По-скоро не бих я подкрепил в желанието й да се занимава с музика. Ако иска да се занимава с музика в България, тя ще бере страшни ядове, заради това, че е мое дете. От друга страна обаче искам да направя така, че моите деца да са умни, добри и възпитани и с техния си акъл да влизат в живота. Каквото тя реши“, казва Ицо в откровен разговор в студиото на „Търси се“.

„Изобщо не можем да сравняваме бащинството с музиката. Бащинството е едно от тези неща, които ти дава много и на много те учи. Децата, жена ми, близките – това е. Те са най-важното. Музиката си е друго“, признава с емоция рап изпълнителят.

От приятелския му кръг извън публичността, Нели и Меги срещат Ицо с един от най-близките му хора – неговия бизнес партньор и приятел Петър. В момента Ицо учи гръцки език и Петър го предизвиква да покаже напредъка си в едно изречение, пише btv.bg.

Снимка: Стоп кадър,  btv


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist