fbpx

Белослава, Mind Trips и Soul Weapons Sound System заедно на сцената в “Saturday Night Live Sessions”

Написано от от 21/11/2019

Белослава, Mind Trips и Soul Weapons Sound System заедно на сцената в “Saturday Night Live Sessions”

 

Три изключителни диви ще пеят в събитието “Saturday Night LiveSessions”, което ще се състои на 8 февруари в зала 3 на НДК. Силното вокално присъствие на Белослава, Алекс Раева и Desyще бъде подплатеноот едни от най-добрите български музиканти. Качествен чил аут, елегантен джаз, фънк, трип-хоп, брейк бийт, чувствен соул ще звучат в музикалната сесия, която ще включва 3 уникални сета.

Първи е сетът на проекта Soul WeaponsSound System /Desy&Vagabond/. Харизматичната певица е познатанапубликатакатогласътналегендарнатагрупаPhutureShock и 1/3 оттриото Sentimental Swingers, а Vagabond е DJ, продуцент и музикант. Представянетоимсъчетаваавторскипарчета и техниремиксинаPhutureShockи Sentimental Swingers подформатана live DJ vinyl set с живоизпълнениенавокали, перкусии и електроннимодули.

Следва лайфът на Mind Trips.Музикатните са истински новатори, които създават клубен джаз, като съчетават модерни дръм енд бейс и трип-хоп елементи. На 8 февруари Mind Trips ще излязат в състав Алекс Раева, AлександърГеоргиев, БурянМаслев, ВладимирМитин, ПанайотАнгелов, СтефанЦеков и ЯсминИсинов. Формацията ще представи най-доброто от трите им студийни албуми, последният от които “My” излезе през 2018 и е с вокалите на Алекс Раева.

ЗафиналБелослава и нейнитемузикантиобещаватразтапящакомбинацияотджаз, соул и нежноr&b. Певицата с чувственгласщеизлезенасцената сАнтониРикев, Атанас Славчев, НиколайДанев и ЕленаКокорска. В сета йщечуемобичанинейнипесни и парчетаотновияѝалбум, койтощеизлезедомесеци.

Билетитеза “Saturday Night LiveSessions” с Белослава, Mind Trips и Soul WeaponsSound System вече са в продажба в мрежата на Eventim.

Снимка: Монте мюзик


Коментари

Отговор

Вашият email няма да бъде публикуван.Полетата маркирани с * са задължителни


Продължи да четеш

BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track
TITLE
ARTIST