fbpx

Венета Стоилова: „Connected“ носи послание за връзката между хората

Written by on 20/11/2019

Венета Стоилова: „Connected“ носи послание за връзката между хората

 

„Connected“ е четвъртият самостоятелен проект на изпълнителката Венета Стоилова. Текстът е нейно дело, а композитор на парчето е Стамен Янев.

Видеото е заснето преди две години под режисурата на Радослав Гизгинджиев. Венета работи с него и по предишните си проекти „Истински ли си“ и „Вечна любов“.

„Музиката винаги е била в мен. Не мога да избягам от това нещо. Като почувствам този изблик на енергия, трябва да го превърна в нещо“, коментира Стоилова в „България сутрин“.

Тя допълни, че в корпоративния свят, в който работи има нужда и от нещо за душата и чрез музиката открива баланс. По професия Стоилова е психолог.

Песента носи послание за връзката между хората.

„Това е случка от моя живот. Не съм единствената, която е била в такава ситуация – човек си помисля за друг човек, с когото не са се виждали отдавна и той се обажда или просто го срещаш. Реших, че това е много важна връзка между хората и е добре да си я припомним“, сподели певицата пред Bulgaria ON AIR.


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.