fbpx

Мариана Попова скочи на сценаристите от „Пътят на честта“

Written by on 14/11/2019

Мариана Попова скочи на сценаристите от „Пътят на честта“

Певицата Мариана Попова продължава да се възмущава от фалшивата новина, че вдига грозни сцени на ревност на снимачната площадка на сериала „Пътят на честта“, заради „афера“ на годеника й Веселин Плачков с актрисата София Маринкова.

Изпълнителката се обяви срещу „сценаристи“, като не уточни кои са те, но се предполага, че става въпрос за тези на драматичната поредица.

„Свикнала съм да си мият ръцете с мен, но когато се окаже, че го правят най- близките ти хора, е недопустимо! Ревността е за слабите и тесноскроени хора. Аз съм артист, чудесно разбирам изкуството и вярвам в това, което правя. Няма да крия, че не харесвам ниското ниво на хора, които смело се наричат сценаристи, но моля! Нека Мариана Попова да си остане това, което е… Благодаря на всички, които слушат и уважават музиката ми а другото не е за мен.“, написа в социалните мрежи тя.

Час след като публикува коментара си, Попова изтри частта със сценаристите.

Това обаче даде достатъчен повод за спекулации, че екипът на „Пътят на честта“ стои зад разпространяването на клюката за Весо и София, пише „Монитор“.

Снимка: Фейсбук


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.