fbpx

НИКОЛ и БОН-БОН с НОВА ПЕСЕН и НОВ youtube КАНАЛ

Written by on 13/11/2019

НИКОЛ и БОН-БОН с НОВА ПЕСЕН и НОВ youtube КАНАЛ

Никол Алексиева е на 8, но вече знае с какво иска да се занимава като порасне. Музиката е нейната любов, още от съвсем крехка възраст. Едва на 3 години, Никол е приета в Бон- Бон, което  я прави много специален случай. Друго специално нещо, което прави общуването с малката  сладурана е ,че тя говори на 3 езика.. едновременно. Живеейки между България и чужбина, момиченцето владее и всъщност миксира три езика – български, немски и френски. Талантите й също не се изчерпват само с пеенето, Никол рисува и се занимава с балет, откакто е на 5.

Сега заедно с приятелите си от Бон-Бон и малко помощ от по-големите, тя реализира първата си песен и видео, което е насочено към връстниците й.

Песента пресъздава типична ученическа история от ежедневието на всяко дете в тази възраст. Спорове и закачки между момчетата и момичетата. Във видеоклипа тези ситуации са показани по забавен начин под формата на видео игра.

„Предстои да представим нови версии на популярни детски песни, както и стари песни на Бон-Бон в нови варианти.Вързаждаме и обновяваме нашия youtube  канал, със съдържавие, което е авторско и предназначено за деца, от деца за деца. Ще продължим да създаваме и нова музика  на български език. Поради спецификата на съвремието и навлизането на новите технологии и тяхното развитие знаем, че децата обичат да гледат видео и за това към музикалното съдържание, заедно с  любимия ни режисьор Шошо ще създаваме и  много видеоклипове“, споделя Рози Караславова – създател на ВГ „Бон-Бон“.

Музика и текст: LaТiDa Records- Елизабет Нешева и Яна Балева

Аранжимвнт- Алекс Кипров- Син

Видео – Радостин Събев- Шошо

Хореограф- Милен Данков и Лили Димитрова, която преди броени дни беше един от танцьорите на Dua Lipa на наградите на МTV .

“Бон-Боните” отново са цветни и красиви с Бенетон.

Грим: Анна Рангелова

Коса: Дани Младенов

В обновения и рестартиран  канал на Бон-Бон в youtube ще намерите още много  нови  детски български песни!


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.