fbpx

Pavell & Venci Venc’ надграждат себе си

Written by on 12/11/2019

Pavell & Venci Venc’ надграждат себе си

 

Pavell & Venci Venc’ – един от най-популярните български дуети, се наложи не само в музиката, но също така и като водещи на „Гласът на България“. Талантливите момчета участват активно в направата на песните си и сами пишат текстовете. Правят го и за много свои колеги. Последният им проект – „Не бих могъл“, е с участието на Любо Киров.

И двамата са имали много трудни моменти в живота си, но винаги се вслушват е един в друг, става ясно от интервюто им за blitz.bg.  Pavell признава: „Постоянно питам Венци за почти всичко важно, което ми се случва в личен план. Искам му съвети и му давам такива, макар и да не се вслушва често в тях (смее се)“.

Venci Venc’ на свой ред разказва: „Преди много години Павката изгради един такъв маниер, винаги, когато се почувствам тъжен или ме види, че страдам, казва: „Ела да седнем и да направим една песен по повода“. Това е единственият начин, по който и до ден днешен чувствам емоционално лечение и нямам проблеми с психиката. Павката е моят най-добър приятел и личен психотерапевт (смее се)“.

Дуетът наскоро завърши работата по втория си албум, който вече се очаква от меломаните.

„Премиерата на албума ще бъде в края на този месец, а повече подробности ще обявим до няколко дни. Заглавието му е „Upgrade”, защото сме на етап от живота, в който се чувстваме по точно този начин – искаме да надграждаме себе си. Искаме да правим и да представяме на хората чиста музика, която казва в очите това, което изпитваме, без значение какво е то“ – казва Pavell.


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist