fbpx

Бургазлията Пламен Гогин с втори сингъл „Deeper“

Написано от от 10/11/2019

Бургазлията Пламен Гогин с втори сингъл „Deeper“

Бургазлията Пламен Гогин (Gogin) записа втори сингъл и направи видеоклип към него. Песента се казва „Deeper“ – „Дълбоко“.

Пламен от сравнително скоро се изявява като самостоятелен изпълнител, преди това е участвал в група, която е свирила кавъри. Той сам пише своите песни в свободното си време, а иначе работи в София в американска компания и развива своя собствена марка дрехи. Музиката, обаче е неговата страст и вдъхновения. Първата си песен „Something“ той представи през март тази година.

„Новият ми сингъл разказва за един въображаем диалог между човека и сърцето му. То прави неща, които не са съгласувани с разума и тези са нещата, които трябва да бъдат спрени. Трябва спирачка, въпреки, че всеки трябва да вади и положителни изводи от това което му се случва!“

Гогин е автор на текста, а музиката е на Митко Йорданов, с който свирят заедно. Песента е акустична и с меланхолично настроение. Тя вече има и видеоклип, в който символично присъства образа на лъва, олицетворение на сърцето.

„Видеоклипът е семпъл, също като песента. Режисьор е Виктор Милушев. Лъвът преминава от стая в стая, те символизират различните ситуации, в които ни поставя сърцето. Бягахме от агресивна визуализация и заложихме на символа – сърцето е хем глуповато, хем смело.“

Пламен Гогин вече обмисля да запише и песен на български език. Сега бургазлията  иска да популяризира „Deeper“ . Той продължава с музикалните си изяви и акустичните си проекти. Надява се, че ще може да ги реализира и професионално, за да достигнат до повече хора.

Снимка: Стоп кадър, видео


Коментари

Отговор

Вашият email няма да бъде публикуван.Полетата маркирани с * са задължителни


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track
TITLE
ARTIST