fbpx

Братя Аргирови: Музиката е нашата съдба

Written by on 10/11/2019

Братя Аргирови: Музиката е нашата съдба

 

Кралете на диско музиката – братя Аргирови се завърнаха с гръм и трясък под светлините на прожекторите с най-новата си песен „Ние“. Само за първите 48 часа новото им парче беше гледано 32 000 пъти.

„Ние сме музиканти и музиката е нашата съдба. Ние сме братя Аргирови и се занимаваме с поп и диско. Искаме да се върнем на сцената заради феновете. Хората, които живеят в България, свикват бързо с промяната и не могат да разберат разлика от преди 30 години“, каза Благовест.

Брат му Светослав обясни, че в днешно време София се е превърнала в модерна, европейска столица. „Промените са невероятни и ако се върнем назад, ще бъдем учудени. С жена ми бяхме в Австрия, където ѝ казах, че България е свободна и комунистите ги няма“, каза още той.

Благовест си спомня, че песента им „Нашата мила страна“ е изпята навръх 50-годишнината на Тодор Живков. „Ние я изпяхме на неговия рожден ден. Той ни изпращаше на лагери в Артек. Имахме и подготвителен лагер в София, където ни се е случвало да казваме, че пеем песни за партията. Такива бяха годините“, заяви певецът.

Светослав смята, че животът в Норвегия е много по-спокоен. „Всеки спазва правилата и няма проблеми. Пари се изкарват по-лесно, защото тя е най-богатата страна в Европа. Климатът обаче е лош и това потиска човек“, добави той, пише nova.bg.


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.