fbpx

Sento за „Бъдещата бивша“: Дойде моментът да излея душата си

Written by on 08/11/2019

Sento за „Бъдещата бивша“: Дойде моментът да излея душата си

 

Изпълнителят Станислав Михов – Sento представи новата си песен, носеща името „Бъдещата бивша“. Тя е вдъхновена от личния му живот и случки, преживени от самия него.

„Цялата идея беше по-лична. Реших, че дойде моментът, в който да си излея душата в една песен. Много пъти променях текста, пренаписвах го с идеята някой да не се познае“, сподели Михов пред Bulgaria ON AIR.

В „България сутрин“ той уточни, че е направил парчето по-скоро за себе си, отколкото, за да се популяризира.

Песента се различава от досегашните му парчета. В нея доминира пеенето, а не рапирането. Видеоклипът е дело на Аlex Bornaz и Pepo Kirilov ‘Casper’.

„Не е имало кой знай каква концепция за клипа. Излязохме да снимаме в нощна София, но приключенията не бяха едно и две. Оказа се, че гражданин се е обадил за пожар в центъра на София и бяхме на ръба да стане скандал“, разказа изпълнителят.

Гражданинът забелязъл дим, който е бил част от ефектите във видеото и решил, че е станал инцидент. Станислав разказа, че органите на реда са приели нещата нормално и са се зарадвали, че сигналът е фалшив.


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.