fbpx

Клавдия стана жури в Гласът на Великобритания

Written by on 06/11/2019

Клавдия стана жури в Гласът на Великобритания

 

Чаровната Клавдия имаше шанса да седне в стола на журиращ в музикалното шоу The Voice of UK, с което сбъдна своя съкровена мечта. Това стана в прочутия Музей на Мадам Тюсо в Лондон.

 

 

„Много ме впечатли видяното, но разбира се най-силно ме завладя залата с музикалните звезди. Имах възможност да попея с новата статуя на Дуа Липа. Удивих се от реалното и истинско излъчване на Фреди Меркюри, Бионсе, Майкъл Джексън.“, разказва изпълнителката от ефира на BG Music Channel.

 

 

 

Специално внимание тя отделила на статуите на Доналд Тръмп и английското кралско семейство, както и на именитите спортисти и филмови актьори.

 

 

 

 

„Имаше и стая, където с живи актьори бяха пресъздали най-известните убийци на 17 век в Англия. Беше страшно, но и много забавно, защото актьорите бяха много добри. Даже един от „убийците“ се приближи към мен с нож в ръка, но оцелях!“, смее се Клавдия.

Новият видеоклип на Клавдия „Грешен код“ може да гледате в ефира на BG Music Channel и в официалния YouTube канал на медията:

 


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.