fbpx

Sento с “Бъдеща бивша”

Написано от от 28/10/2019

Sento с “Бъдеща бивша”

 

Песента  „Бъдещата бивша“ е вдъхновена от личния живот на артиста и разказва за преживени действителни събития. Отново автор на парчето е самият изпълнител.

Парчето е коренно различно от предишните му две – този път преобладава пеенето пред речетатива. Музиката също е по-различна – този път не е насочена основно към купонджийския ритъм. Запазен е танцувалният характер и има парти елемента за нощните заведения, но в същото време носи и доза емоционалност и откровение.

За заснемането на клипа бил затворен центъра на София. Блокирани били всички желаещи да се предвижат по жълтите павета автомобили и пешеходци. За някои от заснетите сцени е използван обилен изкуствен пушек, който изпълнил изцяло площад “Батенберг” и дори се отзовали коли на пожарна безопасност, появили се по сигнал на граданин за избухнал пожар.

За част от снимките е създаден и изкуствен дъжд на покрива на емблематична сграда отново в центъра на София. На същото място е било монтирано и цветно осветление, осветило ярко небето, украсявайки кадрите от Народния театър “Иван Вазов” до катедралата “Александър Невски”.

 

 

Снимките са започнали преди залез слънце и са продължили до изгрева на следващата сутрин. Освен студената и тъмна нощ, в която той е трябвало да снима по потник и кожено яке – специално изработено за клипа, на няколко пъти е рискувал да падне от над 30 метра височина, снимайки различни сцени на ръба на високата сграда.

Финалът на видеото интригува с това, че артистът се появява с друга визия – тотално различна от досегашната – Sento е без брада. Любопитна подробност е, че човекът, който се грижи за брадата му я обръснал за първи път от много време насам и то на площад “Батенберг”, където били атракция и за ранобудните минувачи.

 

Можете да гледате SENTO – „Бъдещата бивша“ в ефира на BG Music Channel

 


Коментари

Отговор

Вашият email няма да бъде публикуван.Полетата маркирани с * са задължителни


Продължи да четеш

BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track
TITLE
ARTIST