fbpx

Васил Найденов пя 6 часа след катастрофата

Written by on 25/10/2019

Васил Найденов пя 6 часа след катастрофата

 

Естрадната легенда Васил Найденов катастрофира вчера, но това не го спря да излезе на сцената. Около 6 часа след като претърпя пътен инцидент, певецът отправи музикален поздрав към меломаните в Казанлък.

Изпълнителят се оплаква само от болки в коляното.

„В болницата казаха, че не съм пукнал краката, но определено съм имал проблеми. Колегата ми е със спукано ребро. При такава силна катастрофа, определено минахме метър и то доста, защото колата до половината я няма. Не бях много убеден, че ще мога да пея, защото наистина много ме болеше кракът, но такава ни е професията.”, коментира пред Нова тв той.

Това не е първият подобен случай за Найденов. Преди години той е заставал под светлината на прожекторите след операция.

„Имаше някакъв концерт на Комсомола за бригадирите и стана така, че ми падна едно стъкло от 4-тия етаж и ми се заби до гръбначния стълб. Заведоха ме да ме оперират. След това ходех много трудно, но вечерта отидох и пях”, разказа той.

Припомняме, че инцидентът се случи на 46-ия километър от магистрала „Тракия” в посока Бургас в четвъртък, докато певецът пътува за Казанлък.

Толкова ме боляха краката, че забравих за уплахата.

Пред нас караше много хубав автомобил, нов модел. В един момент много рязко намали, а отдясно имаше ТИР и ние попаднахме в капан, нямаше къде да отидем – трябваше или да се ударим в ТИР-а, или в колата“, допълни Найденов.


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.