fbpx

Неда Спасова от „Откраднат живот“ снима клип с Васил Найденов

Written by on 21/10/2019

Неда Спасова от „Откраднат живот“ снима клип с Васил Найденов

Актрисата Неда Спасова, която редовият зрител обикна като сестра Кая Райкова от „Откраднат живот“, влезе в снимачния екип на новия видеоклип на големия Васил Найденов. За изненада на феновете й обаче тя не е заставала пред камерата.

„Направих дебюта си като грипаджия (човек от техническия екип – б.а.) за клипа на Васил Найденов! Този човек е кълбо от позитивна енергия! Уникално кълбо! Толкова го обичат българите! И чужденците, те не знаеха кой е, но искаха да се снимат с него“, сподели Спасова пред последователите си онлайн. Тя бързо тушира предложението на свой фен да търси бърза слава, като се снима в поп-фолк клип, като обясни, че няколко пъти вече е отказвала подобен ангажимент. „Просто няма да седя адекватно на обстановката“, казва още тя.

Заедно с Найденов са снимали сцените от клипа му към „На случайна гара“, в която той се разхожда по „Витошка“. Останалата част от кадрите пък са заснети в единствения истински царски вагон – „Корона експрес“, чийто интериор е решен с оригинален махагон, кадифе, копринен плюш, персийски килими, кристални полилеи и огледала, майсенски порцелан и позлатени гербове на царската фамилия.

Песента „На случайна гара“ е част от саундтрака на българския филм „Можеш ли да убиваш“, като режисьорът на заглавието Иван Ничев дирижира събитията и за клипа на Найденов. В участие във видеото пък се разписва и младата актриса Боряна Маноилова. Ролята на внучката на Чапа е на видение на героя в клипа.

Парчето, дело на композитора Стефан Димитров и текстописците Иван Тенев и Александър Петров, се очаква да направи премиерата си съвсем скоро.


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.