fbpx

Звездни гости на сцената на Мария Илиева

Written by on 18/10/2019

Звездни гости на сцената на Мария Илиева

Графа и Любо – двама от най-близките приятели на Мария Илиева, ще застанат рамо до рамо с певицата за емблематичните им дуети „Крадена любов”, „Чуваш ли ме” и “Alright”. Това ще се случи на големият концерт „Всичко – най-доброто от Мария Илиева“, който на 22 октомври ще сложи точка на националното турне на изпълнителката.

Маестро Живко Петров ще акомпанира на Кадифения глас по време на „Сама” – песента, която самият той написа за нея. От Америка за концерта долита Кийт Томпсън – едно от големите имена на световната клубна и vocal house сцена. Заедно ще изпълнят дуета им Truly, спечелил приза „Дует на годината“ на Годишните музикални награди на БГ Радио и „Най-добра поп песен“ в Югоизточна Европа на наградите за електронна музика SEEME през 2010г.

Сред големите изненади в концерта ще бъде появата на D2, с които певицата прави песента „С теб научих как” в подкрепа на фондация „Цветан Цанов” срещу детското насилие.

Несъмнено един от най-интимните и докосващи моменти в Зала 1 ще бъде изпълнението на Мария Илиева с женския народен хор „Ваня Монева”. Какво точно са подготвили Мария и майка ѝ Ваня Монева, диригент на хора, остава в тайна до самия концерт.

Гърбът на сцената през цялото време пък ще й пазят Георги Янев (музикален директор на турнето и китара), Мартин Ташев (тромпет и вокали), Васил Вутев (барабани), Милен Кукошаров (аранжименти, клавишни), Волен Милчев (вокали), Евден Димитров (бас), Владислав Мичев (тромбон) и Пламен Денчев (синтезатор).

За тоалетите на певицата се грижи дизайнерът Вяра Лазарова, която подготвя три специално създадени визии за вечерта.

Все още има билети за големия концерт на Мария Илиева.


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist