fbpx

Тита: Показвам най-скритото ми нещо – моята душа

Written by on 07/10/2019

Тита: Показвам най-скритото ми нещо – моята душа

 

Антилопата на БГ попа Тита реши да разголи душата си. Младата певица пусна нова песен, която е по-различна от досегашните й проекти. Парчето носи името „Първият човек“ и е балада.

По случай премиерата му красавицата, чието име по паспорт е Христина Христова, написа трогателен пост в социалните мрежи.

„Точно на този ден преди три години се роди Тита. Някои я описваха като провокативна, скандална, и какво ли още не. Но истината е, че нищо не е такова, каквото изглежда.

Понякога имаме навика да съдим много тежко. И то без да познаваме човека отсреща.

Сега избрах да покажа най- скритото ми нещо- моята душа. За тези три години израстнах много като човек и като артист. Чувствах много неща, но не можех да ги изразя. Исках да покажа много, но все още не бях готова. Е, този момент вече настъпи. Горда съм да ви представя дебютния ми сингъл “Първият човек” от албума ми, който предстои да чуете много скоро.“, написа тя.

Песента „Първият човек“ е продуцирана от Любо Киров, а с режисурата на видеото към нея се заема Валери Милев. Музиката, текстът и аранжиментът са дело на Боян Христов.


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.