fbpx

ПУБЛИКА ОТ 3 ДЪРЖАВИ АПЛОДИРА ТУРНЕТО НА „РИТОН“

Написано от от 07/10/2019

ПУБЛИКА ОТ 3 ДЪРЖАВИ АПЛОДИРА ТУРНЕТО НА „РИТОН“

Публика от три държави аплодира любимия дует на България, „Ритон“, по време на турнето им из страната. Спектакълът „Чакаме ви с любов“ започна от Зала 1 на НДК в София на 30 май, след което обиколи Варна, Пловдив и Русе.

Мотото на турнето, оказа се, бе взаимно и почитателите на „Ритон“ ги очакваха не просто с любов, но и с огромно нетърпение, за да чуят на живо част от новите им песни, които се превърнаха в хитове още на премиерата им в НДК.

Тенденцията се затвърди и из страната, и публиката припозна „Твоята жена“, „Цял живот танго“, „Мамо“, „Случва се нещо“ и „Счупеното носи щастие“ като свои любими песни.

Солидно присъствие от Русия беляза концерта във Варна. Не е тайна, че началото на артистичната кариера на изпълнителите на „Джалма“ стартира именно в бившия Съветски съюз. Концертът на харизматичния дует в Морската столица съвпадна с разгара на летния сезон, което позволи на внушителна група руски туристи да аплодира звездите.

Агитка от Румъния пък прескочи Дунав за концерта в Русе и отнесе съм себе си колекция от последните албуми, към които до няколко месеца „Ритон“ ще добави и поредния.

А новите хитове от него късмета да чуят ще имат и сънародниците ни в Щатите и Канада, защото идния месец звездният дует продължава турнето си с концерти в Торонто, Денвър, Лас Вегас, Чикаго, Детройт, Филаделфия и Сиатъл.

Всички останали почитателите на магнетичните Катя и Здравко „Ритон“ ще могат да гледат спектакъла на Коледа по Нова телевизия.


Коментари

Отговор

Вашият email няма да бъде публикуван.Полетата маркирани с * са задължителни


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track
TITLE
ARTIST