fbpx

ПЪТЕШЕСТВИЕ ОТ НАД 10 ХИЛ. КМ ОЧАКВА „РИТОН“

Написано от от 01/10/2019

ПЪТЕШЕСТВИЕ ОТ НАД 10 ХИЛ. КМ ОЧАКВА „РИТОН“

Над 10 хиляди километра ще изминат за 20 дни Катя и Здравко от „Ритон“. Любимият дует на България поема на презокеанско турне в САЩ и Канада само след месец. От 2 до 23 ноември изпълнителите на „Цял живот ти повтарям“ ще посетят седем града.

Американското турне започва на 2 ноември, като първа ще се срещне с „Ритон“ българската диаспора в Торонто. Следват Денвър (9.11), Лас Вегас (12.11), Чикаго (15.11), Детройт (16.11), Филаделфия (17.11) и Сиатъл на 23 ноември. Списъкът със спирките на турнето обаче все още не е окончателен, тъй като има интерес и от други градове.

В рамките на турнето българите от САЩ и Канада ще имат възможността да се насладят освен на вечните хитовете на „Ритон“, така и на песните от последните им 3 албума – „Пътят към твоето сърце“, „Ритон в ритъма латино“ и „Златен Ритон“, издадени от 2014 г. насам. Именно през 2014-а Катя и Здравко бяха за последно в Америка.

Всички, които ще присъстват на концертите на „Ритон“ зад океана ще имат възможността да се сдобият с албумите на всички носители – CD, DVD и колекционерските винилови плочи в червено, жълто и бяло.

Преди броени дни звездният дует завърши лятното си турне „Чакаме ви с любов“. Летните театри във Варна и Пловдив, както и зала „Канев център“ в Русе, се пукаха по шевовете, като публиката прие с възторг петте нови песни.

Те ще бъдат включени в следващия албум на „Ритон“, а по останалите парчета Катя и Здравко работят в момента и ще продължат със записите след края на американския тур.


Коментари

Отговор

Вашият email няма да бъде публикуван.Полетата маркирани с * са задължителни


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track
TITLE
ARTIST