fbpx

Орлин Горанов кове леглата във „Фермата“

Written by on 01/10/2019

Орлин Горанов кове леглата във „Фермата“

Поп легендата Орлин Горанов не се поколеба да размаха чук, за да покаже нагледно бърз начин за сглабяне на легла за всички участници в предаването „Фермата: Нов свят“.

В петия сезон на шоуто изпълнителят на „Светът е за двама“ влезе в ролята на Мъдреца и единствен има право да минава от двете страни на триметровата ограда, която разделя отбора на богатите от този на бедните в предаването.

За три седмици като гост звезда Горанов успя да вдигне духа на спящите под открито небе сиромаси, да успокои няколко пристъпа на истерия сред чорбаджийките, да разплаче всички с изпълненията на фолклорни песни във вечерите за народно творчество, да даде чифт ръце като работник, където е нужно, и да се превърне в приятел на всички.

Певецът помогна на многодетната майка Веселка да сглоби рамката на първото легло при сиромасите, след което прескочи при чорбаджиите, за да напътства авторитарния иначе патриот Ивайло Шопски в изграждането на егрек (заграждение за отглеждане на птици). После заедно с организаторката на конкурси за красота Мариана Маринова и английската възпитаничка Бети започнаха да монтират подматрачни рамки със скоростта на светлината.

Появата на Горанов при сиромасите свали за малко градуса на напрежението между най-възрастната участничка в шоуто Дана и домакинята-сомнамбул Красимира Цочева.


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.