fbpx

Орлин Горанов кове леглата във „Фермата“

Написано от от 01/10/2019

Орлин Горанов кове леглата във „Фермата“

Поп легендата Орлин Горанов не се поколеба да размаха чук, за да покаже нагледно бърз начин за сглабяне на легла за всички участници в предаването „Фермата: Нов свят“.

В петия сезон на шоуто изпълнителят на „Светът е за двама“ влезе в ролята на Мъдреца и единствен има право да минава от двете страни на триметровата ограда, която разделя отбора на богатите от този на бедните в предаването.

За три седмици като гост звезда Горанов успя да вдигне духа на спящите под открито небе сиромаси, да успокои няколко пристъпа на истерия сред чорбаджийките, да разплаче всички с изпълненията на фолклорни песни във вечерите за народно творчество, да даде чифт ръце като работник, където е нужно, и да се превърне в приятел на всички.

Певецът помогна на многодетната майка Веселка да сглоби рамката на първото легло при сиромасите, след което прескочи при чорбаджиите, за да напътства авторитарния иначе патриот Ивайло Шопски в изграждането на егрек (заграждение за отглеждане на птици). После заедно с организаторката на конкурси за красота Мариана Маринова и английската възпитаничка Бети започнаха да монтират подматрачни рамки със скоростта на светлината.

Появата на Горанов при сиромасите свали за малко градуса на напрежението между най-възрастната участничка в шоуто Дана и домакинята-сомнамбул Красимира Цочева.


Коментари

Отговор

Вашият email няма да бъде публикуван.Полетата маркирани с * са задължителни


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track
TITLE
ARTIST