fbpx

Остават два дни до мега концерта One Love в Бургас

Written by on 05/09/2019

Остават два дни до мега концерта One Love в Бургас

Фестивалът, който се превърна в символ на любовта, културата и изкуството на България и Република Северна Македония, за първи път ще се проведе в Бургас, на 7 септември. Вече три поредни години феновете на най-популярните изпълнители от двете държави имат удоволствието да се забавляват на безплатните вечерни концерти.

В Бургас на сцената ще се качат: Орлин Горанов, Слаткаристика, Графа, Next Time, Дара и много други. Легендарният Орлин Горанов не крие вълнението си от концерта:

В събота ще бъде моят дебют на сцената на One Love Tour в Бургас. Харесах идеята в момента, в който Иван и Андрей ми предложиха да се включа в турнето. За мен е чест да бъда част от него. Именно ние артистите сме хората, които трябва да построим „мост“ между нашите народи. Ефектът, който сме замислили ще бъде поразяващ.

Гостите ще имат възможност, да чуят и дуетите, създадени специално за фестивала, а Влади Ампов – Графа ще има честта да го закрие: „Публиката в Бургас винаги е била много емоционална, а това е въздействащо за всеки артист. Много рядко могат да бъдат видени толкова разнородни таланти на една сцена. Ето защо нямам никакви съмнение, че тази събота One Love Tour ще направи истински фурор в града. Искам заедно да превърнем този ден в един красив спомен.

Само ден след старта на най-гледания риалити формат Фермата – посетителите ще могат, да премерят сили помежду си и да проверят възможностите си в игрите от предаването. На 7 септември, след 16 часа, на площад „Тройката „, ще бъде изградена импровизирана „Арена на дуелите“.

В нея ще се включат участници от предишните сезони, а специален гост ще е Ваня Стамболова. Водени от идеята да възродят и запазят традициите, по време на фестивала и тази година ще има “ Алея на занаятите“.

Посетителите ще се запознаят отблизо с характерните за региона местни традиции и занаяти и ще се потопят в магията на древното, пъстро и живо наследство, опазено и до днес. „Алея на занаятите“ се реализира със съдействието на Регионален център София – ЮНЕСКО.

Заповядайте на 7 септември, в гр. Бургас, на площад „Тройката“ и се забавлявайте на One Love Tour!

Входът е свободен!

Tagged as

BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.