fbpx

STAMENOWA- новия глас в българския хип – хоп влиза ударно в музикалния бизнес с Fuego

Написано от от 29/08/2019

STAMENOWA- новия глас в българския хип – хоп влиза ударно в музикалния бизнес с Fuego

 

В разгара на лятото една от най-сексапилните брюнетки в българския светски живот избяга от плажовете, за да влезе в студио и запише дебютната си песен.

Гергана Стаменова, която ценителите на женската красота познават до момента само като горещ модел и инфлуенсър, запали още повече въображението пускайки се по… ноти. Fuego е стартовият й хит, с който Stamenowa буквално разбива клишето, че добър хип хоп може да се прави само от мъж.

Испаноезичното заглавие („fuego“ означава „огън“) не е случайно. Испанският език е една от скритите слабости на моделката и тя го изучава по време на интензивни курсове в Малага. Директното огнено послание също е нарочно, защото тази стихия най-точно определя водещите черти от характера на брюнетката: страст, огнен темперамент и изпепеляващи решения.

Всичко това, добавено към смелата хореография и атрактивния външен вид на изпълнителката, правят Fuego горещата заявка за бг хит на лято 2019 г.

Вижте го и внимавайте да не се изгорите:

Със Stamenowa може да се чувства всичко друго, но не и скука. Уверете се в това, следвайки профилите й в социалните мрежи и новосъздадения youtube канал на изпълнителката.

Последвай Stamenowa:

Instagram: http://bit.ly/StamenowaInsta

Facebook: http://bit.ly/StamenowaFB

YouTube: http://bit.ly/StamenowaYT

 

 

Тагове

Коментари

Отговор

Вашият email няма да бъде публикуван.Полетата маркирани с * са задължителни


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track
TITLE
ARTIST