fbpx

„Ритон“ изправи на крака Летния театър във Варна

Written by on 22/08/2019

„Ритон“ изправи на крака Летния театър във Варна

Невероятна химия изпълни преди няколко вечери Летния театър на „Варна“ и прерастна във взаимна любов, за която и „Ритон“, и почитателите им ще си спомнят дълго. В морската столица звездният дует даде старта на лятното си турне, което пък ще прерастне в дълъг тур из Америка и Канада.
Преданата публика на Катя и Здравко изпълни до краен предел Летния театър в морската градина. А от зелената сцена звучаха абсолютно на живо вечните хитове на „Ритон“ и новите им песни – „Твоята жена“, „Цял живот танго“, „Случва се нещо“, „Мамо“ и „Счупеното носи щастие“, които дуетът ще включи в следващия си албум.
Спектакълът „Чакаме ви с любов“ продължи над два часа, които отлетяха като миг. И както и на премиерата му в НДК в края на май, обичаните изпълнители вдигнаха на крака варненската си публика, а тя не позволи да слязат от сцената, преди да й подарят няколко биса. 
Пъстрата възраст на публиката – от 4 до 80 години, пък за пореден път доказа, че музиката и творчеството на „Ритон“ са непреходни и са обичани от и малки, и от големи.
„Благодарим ви, Варна! Ще помним дълго тази вечер заради любовта, усмивките, аплодисментите – най-големият подарък за нас! Безкрайно сме щастливи, че след успеха в НДК, и Варна прие радушно най-новите ни песни, които създадохме с много любов. Никога не забравяйте, че всичко, което правим, го правим заради вас“, споделиха Катя и Здравко след концерта.
Дуетът продължава с обиколката из страната и следващия месец, за когато са насрочени концертите в Летния театър на Пловдив (11.09) и в „Канев център“ в Русе на 25 септември. 

BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist