fbpx

Yoana има сериозен приятел, но кариерата й е на първо място

Written by on 05/08/2019

Yoana има сериозен приятел, но кариерата й е на първо място

Yoana е сред новите звезди в БГ музиката. Младата изпълнителка на Вирджиния Рекърдс наскоро представи новия си сингъл Fiesta, който вече дава заявка за летен хит.

„Щастлива съм от това, което се случва с мен“ – признава изпълнителката пред камерата на „Открит микрофон“ и признава, че е удовлетворена от старта на своята музикална кариера.

„Радвам се, че успях да комбинирам пеенето и танците в новия си проект. Винаги е трябвало да избирам дали да се явя на конкурс по пеене или на танци. Е, сега вече ги съчетах, а и уцелих момента“ – подчертава тя и разказва за най-забавните и запомнящи се моменти от работата по парчето и видеоклипа.

След силния дебют с „Да не спим“ казва: „Сега с втората си песен се притеснявам повече. Надявам се да надмине успеха на първата ми песен. Фокусирана съм върху соловите ми песни, не съм мислила все още за колаборации“ – откровена е певицата.

Разкрива, че има приятел, с когото са заедно от доста време. „Не е музикант, той е спортист. Толкова е хубаво някой да те разбира и да те подкрепя в това, което правиш“ – издава тя.

Гледайте интервюто с Yoana в „Открит микрофон“ с Емилия Стоянова тук!

Tagged as

BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.