fbpx

Митко Петров с песен от продуцент на Риана

Written by on 23/07/2019

Митко Петров с песен от продуцент на Риана

Американтският продуцент Mantra, работил със световни звезди като Риана, Питбул и Марк Антъни, работи за първи път с български изпълнител и това е Митко Петров.

През последните две години певецът прави песните си съвместно с музикални продуценти и бийтмейкъри от чужбина. Това не остава незабелязано от други композитори. Изпълнителят вече получава предложения от няколко такива, с които да работи.

За „Сети се“ артистът се спира именно на големия продуцент от Калифорния и не крие факта, че това е стъпка напред в кариерата, с която се гордее. За ефектното видео, изпълнителят отново работи с Николай Гарабедян. За първите няколко часа то е коментирано от над 500 меломани в YouTube, докоснати от силния текст и историята на песента.

Въпреки факта, че работи с чужденци по последните си песни, и в тази пее на български, но вероятността да се появи проект за чужд пазар изобщо не е малка.

Припомняме, че песента му „Чакам те“ проби в музикалната телевизия на о-в Шри Ланка. Дали „Сети се“ ще последва този успех или я чака нещо по-голямо предстои да разберем.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist