fbpx

Гери-Никол и плеяда БГ звезди взривиха Велинград

Written by on 30/06/2019

Гери-Никол и плеяда БГ звезди взривиха Велинград

 

СПА столицата на Балканите – Велинград се превърна в епицентъра на купона на 29 юни, когато на централния площад „Николай Гяуров“ се проведе BG Music Channel Cool Tour. Девет топ БГ изпълнители зарадваха многобройната публика с няколкочасов музикален маратон и други забавления. Пред зрителите, изпълнили площада до краен предел, се извиха Гери-Никол, EVA, Клавдия, Симона Загорова, IVY, Невена Пейкова, Monty & Petya Alexa и DJ Theo.


 

Преди старта на големия концерт изпълнителите доказаха, че не само могат да пеят, а имат и редица други умения. Те се включиха в турнир по федербал с феновете си, зумба и танцови батъли. Звездите не пропуснаха да се снимат и със своите почитатели.

 


След спортните активности на сцената се качиха някои от най-добрите самодейни състави и изпълнители от Велинград, които доказаха, че могат да се наредят до големите звезди.

 


Първа на сцената се качи Невена Пейкова, която бе приета изключително топло от публиката.

 

Атрактивната Клавдия както винаги показа не само отлично пеене, но и невероятни танцови умения.

 

След тях DJ Theo, който подгряваше настроението с готини сетове през цялото време, изпя две самостоятелни парчета.

 

Талантливата Симона Загорова не пропусна да зарадва публиката с хитовете си.

 

Популярният изпълнител Monty вдигна градуса на настроението на максимум, а към него се присъедини и Petya Alexa, с която изпълниха няколко съвместни хита. Освен това Monty влезе в ролята на водещ на BG Music Channel Cool Tour.

 О

 

Секспапилната IVY покани момчета от публиката, с които направи импровизирани дуети.

 

 

Чаровната EVA бе посрещната с бурни възгласи още при появата си и през цялото време бе подкрепяна от армията си от почитатели.

 

Истински фурор предизвика мегазвездата Гери-Никол, която буквално взриви публиката. Тя изпълни всички свои хитове, а публиката не спираше да пее с нея нито за миг. Талантливата певица не скри огромната си любов към публиката и благодари за тяхната подкрепя. Топзвездата показа не само майсторско пеене, но и завидна енергия, като не спря да танцува нито за миг. Тя благодари и на организаторите от BG Music Channel и община Велинград за поканата.

 

 

Организатори на събитието: BG Music Channel и Община Велинград
Официален партньор: СПА хотел  Двореца

 


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.