fbpx

Хилда Казасян слуша кино на турне

Written by on 27/06/2019

Хилда Казасян слуша кино на турне

 

Хилда Казасян ще представи проекта си „Да послушаме кино“ из страната. След като певицата пожъна успех с първия си концерт-спектакъл под това мото в зала 1 на НДК, през лятото тя ще даде тон за песен и в градове извън столицата.

Първи възможността да чуят любимите си мелодии от родни филми като „Любимец 13“, „Козия рог“ и „Адаптация“ ще имат почитателите в Бургас. Концертът ще се състои само след броени дни – на 9 юли, в Летния театър. Следват Варна (11 юли, Летен театър) и Пловдив (9 ноември, комплекс С.И.Л.А). Гърба на Казасян на сцената пък ще пазят музикантите Христо Йоцов, Живко Петров, Димитър Карамфилов и Михаил Йосифов. Сред специалните гости на събитията ще бъдат Теодосий Спасов и Васил Петров.

„Изключително съм щастлива да ви поканя на първите два концерта от националното ни турне, с толкова емоционалната за мен програма от концертът ни посветен на най-красивата, стара незабравима филмова музика от най-красивото истинско старо българско кино. Аранжиментите, даващи изцяло нов облик на тази толкова красива музика са направени от Живко Петров и Христо Йоцов специално за тези концерти. И като към всичко това прибавим разкошната мултимедия подготвена от Васил Къркеланов, се надявам, че ще изживеем един истински музикално-филмов празник заедно“, казва по повод турнето си певицата със 100-каратова усмивка.

Тя намигва, че вероятно ще се поклони пред публиката боса или обута в сандали, като причина за това се оказва счупен пръст на единия й крак, пише „Монитор“.


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.