fbpx

Иван Лечев и Звезди избират най-добра ученическа рок банда

Written by on 27/06/2019

Иван Лечев и Звезди избират най-добра ученическа рок банда

Иван Лечев от ФСБ, Звездомир Керемидчиев от група Ахат и други изявени български музиканти и певци ще избират най-добрата ученическа рок банда. Децата ще мерят сили в първия Национален фестивал на ученическите рок групи, който бе открит вчера в Добрич, пише „Монитор“.

На сцената на летния театър в трите състезателни дни ще се качат общо 12 групи – на 35 СОУ в София, FIRE BALL, IRON SHARKS, KASHMIR и INFERNO от Варна, SECONDAY от Ямбол, RED TRIGGER и LONERS ON THE HILL от Пловдив, PLANETARIUM и CREEP от Добрич, DREAMERS от Разград и ACTS OF OATH от Шумен.

Победителят в първия Фестивал на ученическите рок групи, който се провежда под патронажа на министъра на образованието и науката Красимир Вълчев, ще стане ясен в петък, 28 юни 2019 г. Всички участници ще получат грамоти, а класираните на първите три места – и купи. С участието си в конкурса ученическите рок банди могат демонстрират уменията си, да подпомогнат процесите на социализация, както и направят професионален избор да се занимават с музика.


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist