fbpx

Дичо бяга от града, роди се песен по повода

Written by on 27/06/2019

Дичо бяга от града, роди се песен по повода

Цяло лято изпълнителят ще прекара заедно със семейството си извън хаоса и суетата на столицата. Изпълнителят ще си открадне три месеца спокойствие, измежду музикалните си ангажименти, релаксирайки в каравана на къмпинг „Градина“, заедно с Карина и малката Ариел.

 

Дичо е „подготвил почвата“ за почивка още от май месец, когато специално е заформил зеленчукова градина до караваната, от която всеки момент очаква реколта. Любовта на певеца към природата и отдалечения от стреса на града небрежен лайфстайл, оживя в чисто нова песен. Това е „Одеяло“ на Стефан Данчев (Стефетои Радослав Владимиров, където изпълнителят има специално участие.

 

Историята на новото парче започва, когато Стефето и Радослав се събират да си подрънкат и от хубавата мелодия и шлагерен текст се ражда песента „Одеяло“, която  решават да запишат и в студио. По време на записите, саунд режисьорът Стойчо Иванов – Стинки споменава, че парчето му напомня за изпълненията и забавното настроение, което излъчва Дичо.

Момчетата решават да му звъннат и да го поканят като гост изпълнител. Дичо се отзовава и така се ражда „Одеяло“.

 

Стефето е част от музикална група DMS от Плевен. Професионалните му занимания са свързани с провеждане на търговски обучения и тийм билдинги.  Радослав е актьор и изпълнител, възпитаник на НАТФИЗ. Играе на сцената на ямболския драматичен театър „Невена Коканова“ и Пловдивската опера.

 

Текст: Stefeto & Радослав Владимиров

Музика: Радослав Владимиров, Стойчо Иванов – Стинки

Аранжимент: Стойчо Иванов – Стинки


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.