fbpx

Виктория Георгиева – I Wanna Know

Написано от от 27/06/2019

Виктория Георгиева – I Wanna Know

Виктория Георгиева от X Factorпусна нов сингъл – I Wanna Know. Видеоклипът излезе преди броени дни и вече се радва на одобрението на меломаните.

Режисьор на лентата е Димитри Стефанов, а изпълнителният продуцент е друг участник от X Factor – Велина Илиева. За нея I Wanna Know е дебют в ролята й на продуцент, а за Димитри – в ролята му на режисьор.

Междувременно  Виктория Георгиева музикалния форум Melboss Open, Мадрид. „За нас това е откритието на вечерта“ – това заяви Франкиско Буендиас, организатор на събитието.

В Испания родната надежда представи новия си сингъл I Wanna Know и видеоклипът към него. Тя бе избрана от над 500 кандидати да пее пред участниците във форума като един от двамата изгряващи артисти.

“Наистина, получихме изключителна възможност, но най-хубавото беше, че Виктория впечатли всички и отзивите са страхотни. На място с нас се свързаха експерти в музикалния бизнес, според които Виктория е подходяща за пазара в Южна Америка. Така че, започваме работа в тази посока”, сподели продуцентът на Виктория – Геновева Христова.


Коментари

Отговор

Вашият email няма да бъде публикуван.Полетата маркирани с * са задължителни


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track
TITLE
ARTIST