fbpx

Звездно нашествие на сцена „Естрада“ в Борисовата градина тази неделя

Written by on 24/06/2019

Звездно нашествие на сцена „Естрада“ в Борисовата градина тази неделя

Pavell & VenciVenc’, DARA, Ballan и Играта излизат на открита сцена в Борисовата градина. Тази неделя от 17:00 часа сцена „Естрада“ ще бъде взривена от много музика и хиляди фенове отново ще се забавляват с едни от най-обичаните български изпълнители. Нестле за Живей Активно! ще отбележи 14-ото си издание с нова локация, нови активности, хубава музика, танци и добро настроение, защото музиката върви ръка за ръка с добрия живот.

Музикалните банди 58 degrees, Baltavar, Керана и Космонавтите, Nik, Сакар и RPM са сред избраните групи, които ще разтърсят сцената на Нестле за Живей Активно! и ще вдигнат адреналина с много рок, хеви метъл и поп музика. Те ще имат възможност да подгряват преди големия концерт на Pavell & VenciVenc’, DARA, Ballan и Играта. Младите таланти ще заредят публиката с много енергия след дългия ден, изпълнен с много спорт и балансирано хранене.
Играта ще представи новата си песен „Bye, Bye“ и някои от най-големите си хитове. Ballan ще раздвижи публиката с парчетата си „Ко ш праим“ и „Ш видим“. Фурията DARA е подготвила ударна доза музикални предизвикателства с „MyTime”, “Byetheway“, “Darbie” и още много други.

Огненото дуо Pavell & VenciVenc’ ще сложат грандиозен финал на концерта с хитовете си „Амнезия“, „Сетаабрат“ и „Само по татуси“.

Преди големия концерт почитателите на активния начин на живот и балансираното хранене ще имат възможност да изживеят един ден с много спорт, движение, съвети за балансирано хранене и много позитивни емоции, който ще започне точно в 11:00 часа в Борисовата градина.

Любителите на класическите спортни емоции ще могат да се включат в баскетболен турнир със Симеон Найденов на паметника на Васил Левски, а в „Спортна София 2000“ ще бъдат организирани традиционният турнир по футбол и тенис на маса с NESCAFÉ 3in1 и Сдружение Фуутура.

За малките откриватели Тереза Маринова, Маруся Иванова и Кинди Ру ще организират лекоатлетически състезания, Heal-fit гимнастика и много забавления на „Слончето“. Нашите партньори от ЕКОПАК ще предизвикат малки и големи да събират разделно и да станат еко-герои. Екстремни преживявания и адреналин също няма да липсват, защото Ballan ще кара ролери и скейт с всички фенове на инициативата и NESCAFÉ 3in1.

На площадката за кучета Асен Аролски ще очаква гостите с училище за кучета, демонстрации по дог-фризби и аджилити. NESCAFÉ DolceGustoBulgaria и Симо Колев от БГ радио ще изпитат логичното мислене и бързината на всички, които участват в игрите на локацията на ароматното кафе.

Всички посетители на Нестле за Живей Активно! ще имат възможност да се включат в отборна надпревара по ултимейт фризби между Шопски отряд и The Blue Caps. По обяд ще се организира семеен пикник с много вкусна храна с MAGGI и Сандра Алексиева.


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.