fbpx

Започва голямото лятно турне N-JOY Summer 2019

Written by on 24/06/2019

Започва голямото лятно турне N-JOY Summer 2019

От днес започва лятното турне на радио N-JOY, което ще обиколи цялата страна с мобилното си студио за четвърта поредна година. В рамките на шест седмици емблематичните водещи Инспектор N-JOY, лъчезарната Деси и чаровната Нейа ще радват феновете на радиото в различни части на страната, откъдето пряко ще излъчват предаванията си. Лятното пътешествие предлага на всички N-JOY фенове възможността да се включат и в лятната игра N-JOY Summer на сайта  на радиото, от която всяка седмица могат да спечелят уикенд в луксозен хотел.

Националната обиколка стартира в Созопол, последван от Добринище, Кранево, Банско, Поморие и завършва мащабното турне във Велинград. И тази година домакини на N-JOY Summer ще бъдат шест престижни хотела, в които всеки би се радвал да бъде гост. Само сега всеки фен на радиото ще може да пие първото си кафе на плажа с Инспектор N-JOY, да събира тен край басейна от 10 до 2 с Нейа и бъде приятно разсеян всеки делничен следобед с Деси!

Най-голямото лятно турне гарантира много свежа музика и любопитни интервюта, които ще се излъчват на живо за всички фенове на радио N-JOY. Следете за новости около националната обиколка във фейсбук страницата на радиото и на сайта www.njoy.bg


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist