fbpx

Разтърсващ Джулай очаква бургазлии това лято

Written by on 19/06/2019

Разтърсващ Джулай очаква бургазлии това лято

Разтърсващ и незабравим Джулай очаква бургазлии и гостите на морския град това лято.
Мястото и времето на най-летния фестивал в музиката и най-музикалния фестивал през лятото са известни –  Бургас, сцена до Моста, 30 юни.
Купонът на плажа е гарантиран с присъствието на невероятните музиканти от групата Jeremy?. Освен техните хитови парчета, за веселото и хипарско настроение ще се погрижат актьорът Филип Аврамов и блусарската му банда Джинджифил, като тази година към тях ще се присъедини и небезивестният Калин Вельов.
Купонджиите на Джулая ще бъдат първите, които ще чуят на живо премиера на част от парчетата в предстоящия трети албум на обичаната бургаска група Силует (на снимката). Още една формация със силно женско присъствие ще излезе на бургаската сцена на плажа за първи път – Sevi. Светлана Близнакова и ко. ще потопят присъстващите в света на хеви-рока с оригиналната си музика.
И това не е всичко – момчетата, които напоследък впечатляват родните меломани – Saint Electrics, ще представят музиката си в малките часове на 1 юли. „Свежарите“ от група Rewind, освен весело настроение, ще изсвирят  най-новите си авторски песни. За неповторимото посрещане в сутрешните часове на първото за годината юлско утро ще допринесат и местните състави Red Light Destric Project и Феникс.
Джулай Морнинг се организира от община Бургас и фронтдамата на рок група Силует – Марияна Добрева, за осма поредна година.

 


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.