fbpx

Графа пусна новия албум с тайно слушане

Written by on 13/06/2019

Графа пусна новия албум с тайно слушане

 

С лека мистика и почти съзаклятнически, най-близките хора около Влади Ампов-Графа напълниха столичния клуб „Перото“ за първото „тайно“ прослушване на новия албум на звездата „Страничен наблюдател“. Този път изпълнителят на CA$H избра нетрадиционен начин за премиера, като покани приятели и музиканти първи да чуят 13-те парчета, а в паузите разказваше историята на написването им, пише „Монитор“.

Сред отбраната публика бяха колегата му от „Гласът на България“ – Иван Лечев, победителят във формата Атанас Кателиев, който беше в отбора на Графа, Поли Генова, Михаела Филева, добрият му приятел Любо Киров, китаристът на D2 Митко Кърнев, музикални критици, представители на гилдията и просто близки хора. Отличаваше се съпругата на Ампов – Мария, която се оказа, че има специална роля в албума. Именно на нея той е посветил една от най-красивите балади „Сродна душа“.

Първите 6 песни от тавата са напълно нови, като в голяма степен са социално ангажирани. „Фалшиви струни“ и „Страничен наблюдател“ са записани с помощта на струнен оркестър „Софийски солисти“, а зад рояла в студио за пръв път е седнал Графа. Албумът включва и вече превърналите се в хитове сингли CA$H, “Огън”, “Квартални джентълмени”, “Приятели завинаги”, и баладата, посветена на майка му „Последна песен“.

Следващият сингъл, чието видео отиваме да снимаме в събота ще е този, каза Ампов и пусна лятното парче с реге привкус „Да“, върху което са се трудили заедно с Белослава.

Тази вечер, в голяма верига книжарници, Графа ще се срещна с фенове, на които ще раздаде и първите автографи върху току-що наредените по рафтовете CD-та. А само след няколко месеца, през октомври, тръгва на турне с новите си песни, което ще приключи с голям концерт на 10 юни 2020 г.


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.