fbpx

Лео, Играта и Мойсей снимаха нова песен в Гърция

Written by on 10/06/2019

Лео, Играта и Мойсей снимаха нова песен в Гърция

Два месеца след като дадоха старт на лятото с парчето „Сладките й устни“, което събра близо 200 000 гледания, Лео и Мойсей отново се хвърлят в горещите, плажни емоции, но този път с Играта. Тримата заформиха супер свежа песен, която се казва “Bye, Bye”.

Текстът на новото парче, което направи премиерата си в YouTube канала Facing The Sun на 7 юни и за по-малко от 2 дни събра 25 000 гледания, е дело изцяло на Ивайло Иванов-Играта, а аранжиментът отново е поверен на човека, който стои зад всеки техен хит – Бате Пешо.

За видеото на лятната песен, Лео, Играта и Мойсей работят по изпитаната формула на успеха с Радостин Събев-Шошо, с когото прекараха два фантастични дни на някои от най-красивите места в Гърция. За целта на продукцията бяха наети две луксозни къщи край морето, а горещите страсти се нажежават до червено от трите красиви момичета, които разхождат знойни тела пред камера.

Слагай колана

филмът е за двама

аз съм президент,

а ти си мойта първа дама

реди Играта на фона на кристално сини води, яхти и луксозни моторници, басейни на тераси и оскъдни бански.

Всъщност парчето не е за сбогуване, а точно обратното. Пее се „Не съм от тия дето казват Bye, Bye“, т.е. продължаваме си в нашата линия, на момчета, който не свалят момичета за една вечер, с усмивка обяснява Играта.

Това е второто поредно парче, в което Лео като продуцент кани приятеля си Мойсей. „Винаги сме харесвали и уважавали Мойсей като артист и сега искаме да му подадем ръка, в момент, в който той иска да си възроди кариерата“, заявява италианецът.


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.