fbpx

Криско не обича да е център на внимание, призна самият той

Written by on 09/06/2019

Криско не обича да е център на внимание, призна самият той

Кристиан Талев – Криско е един от най-известните хора в България и всеки има мнение за него. От нулата до върха – това е един интересен, житейски път. Сега е с армия от фенове.

„Смятам, че разбирам от бизнес и музика. Честен съм, дори на човек да не му харесва. Животът е интересен, интензивен и разнообразен. Мисля, че съм деен. Не обичам да съм център на внимание“, заяви хип-хоп идолът пред Мариян Станков – Мон Дьо.

Криско призна, че е станал доста уравновесена личност, но най-важното, според него, е човек да прави адекватни за годините си неща. „Като кажеш на някой звезда, ми е леко подигравателно. Получавал съм съобщения в Instagram и Facebook от типа какво да направя, за да стана известен“ – каза още рапърът.

Според него плеймейтското излъчване у нас започва да омръзва на хората. „Дори тези момичета започват да си постват снимки без грим. Попадам на сторита, в които момичета казват, всички ще ми завиждат за това, което съм. Виждам едни снимки от басейни или фитнеси“ – добави Талев.

Криско смята, че егото на българина е прекалено голямо. „За нас най-важното е външната обвивка и табелките по дрехите, по колите. Масата, когато види, че на дрехите ти пише марка, си казват, че е успял“- каза още Кристиан.

По думите му неговият протест би се изразил спрямо липсата на морал. „Желанието на всеки да бъде повече от другия, без да знае защо“, каза певецът.

Криско сподели, че музиката е освен негов начин на живот, но и работа.

„Имам много песни, които искам да направя, но знам, че ще стигнат до по-малко хора. Това ще ми повлияе върху бизнеса. Планирам да направя албум, в който да няма клип, сниман на някой сингъл, защото ще са песни, които да изпея, без да се съобразявам с нищо от правилата на музиката“- добави рапърът.

Tagged as

BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist