fbpx

ДАНИ МИЛЕВ, АСЕН БЛАТЕЧКИ И ДИЛЯНА ПОПОВА С ОБЩ ПРОЕКТ

Written by on 08/06/2019

ДАНИ МИЛЕВ, АСЕН БЛАТЕЧКИ И ДИЛЯНА ПОПОВА С ОБЩ ПРОЕКТ

Със стилна промоция пред отбрана публика снощи беше представена една специална песен, създадена от Дани Милев и Катерина Бакларова.

Историята на ТОВА СИ ТИ започва с прекрасния текст, създаден от Катерина Бакларова, който е вдъхновен от двама нейни близки хора и тяхната любов. След като Дани Милев попада на него е толкова впечатлен, че решава да напише музика по текста. Така се ражда красивата песен, за която пък Борис Радев приема да заснеме видео, въпреки че самият той признава, че от години се е отказал от снимането на клипове, просто защото повечето вече са на конвейер. ТОВА СИ ТИ се оказва вдъхновението, което е чакал, за да създаде нещо специално. Черно-бяла, елегантна визия, стил Европейско кино, на което режисьорът е почитател. И разбира с е звездите в главните роли – Асен и Диляна, които приемат поканата на Борис Радев да разкажат видеоисторията, с което логично предизвикаха сензация в медийните среди и повдигнаха отново някои въпроси около себе си и отношенията си.

Сред гостите бяха изтъкнати колеги на Дани Милев като: Ангел Заберски, Мартин Ташев, Богдан Томов, както и Емил Димитров- Син, Борис Радев със съпругата си Аделина Радева, водещата на “Здравей, България” За съжаление на присъстващите, Асен Блатечки и Диляна Попова не можаха да присъстват на представянето, заради работни ангажименти, снимат в 2 доста натоварени продукции.

ТОВА СИ ТИ е вече достъпно на youtube канала на Дани Милев. Телевизионната премиера на стилната продукция ще се състои на 14 юни в “Преди обед” по бТВ.

Музика и аранжимент: Дани Милев

Текст: Катерина Бакларова

Изпълнява: Дани Милев

Режисьор: Борис Радев


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.