fbpx

„Ритон“ с покани от 4 града след грандиозния спектакъл в НДК

Written by on 06/06/2019

„Ритон“ с покани от 4 града след грандиозния спектакъл в НДК

Покани от 4 големи града полетяха към „Ритон“ след най-грандиозния им концерт за последните години – „Чакаме ви с любов“. Звездният дует представи шоу на световно ниво, каквото рядко Зала 1 на НДК вижда. 
Благоевград, Габрово, Стара Загора и Велико Търново изпратиха запитвания дали може да бъдат добавени като спирки в тазгодишното национално турне, с което „Ритон“ ще представи пищния си спектакъл и пред вярната си публика в страната.
Преговорите тепърва предстоят, като засега сигурни са 3 града – Варна на 12 август, Пловдив на 11 септември и Русе на 25 септември. Освен на вечните им хитове, почитателите на най-успешния дует ще се насладят и на петте записани от началото на годината песни – „Мамо“, „Счупеното носи щастие“, „Случва се нещо“, „Твоята жена“ и „Цял живот танго“. „За почитателите ни в страната най-вероятно ще има и бонус – тъй като предстои записването и на другите парчета за новия ни албум“, загатна за предстоящите изненади Катя.
Със Здравко не крият задоволството си от това, че Зала 1 запя новите песни още на премиерата им, а „Мамо“ трогна до сълзи по-емоционалните. Близо 3 часа продължи ефектното светлинно и мултимедийно шоу, в което по традиция участие взеха бендът на „Ритон“ и вокалната им група, като абсолютно на живо прозвучаха 27 песни. 
Звездите смаяха публиката си и с ексцентрична визия, като в създаването им своите умения на стилист приложи Катя. „Чакаме ви с любов“ премина и с благотворителна кауза. „Ритон“ апелира към своите фенове да не носят цветя, а с предвидените пари да подкрепят дострояването на храма „Свети Лазар“ в Банкя.    

BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.