fbpx

F.O. и Peeva с нова песен и дебютен албум „Митеви“ / ВИЖ

Written by on 05/06/2019

F.O. и Peeva с нова песен и дебютен албум „Митеви“ / ВИЖ

Изпълнителите представят песента „Поглед“ и дебютния си албум „Митеви“

Хитовото музикално дуо F.O. и Peeva, познати като семейство Митеви изненадаха в деня на своята годишнина меломаните с новото си общо парче, озаглавено „Поглед“.

Този път, за радост на всички техни почитатели, изненадите са не една, а цели две. На пазара излиза и дългоочакваният им дебютен албум „Митеви“.

Историята на албума започва през 2015 година, когато е сватбата на Михаил Митев (F.O.) и Преслава Митева (Peeva). Като подарък за своите гости те подготвят албум от 5 песни, една от които е песента, покорила сърцата на стотици фенове „Личната“. Тя е написана за техния сватбен танц седмица преди щастливото събитие. От този момент изпълнителите започват да правят общи песни, които сега обединяват в албума „Митеви“.

„Сватбата ни беше през 2015 година и се радваме, че вече имаме възможността да представим албума “Митеви”. Усетихме силен порив да го направим заради двете ни най-лични събития – появата на децата ни Мишел и Радимир“, споделят F.O. и Peeva.

Песента „Поглед“ е тринайста поред съвместна песен на F.O. и Peeva. Парчето е по музика на SnowMusic, а видеото е заснето от One More Frame в Авиомузей Бургас. Другите песни, включени в албума са „Квартала“, „Помниш ли“, „Пак ще е същото“, „Аз си знам“, „Ако греша“, „Непосредствено близо“, „Не съвсем“, „Личната“, „Морякът“, „Модел за подражание“, „Може би“ и „Банички“.

След дебютния албум „Митеви“, предстои и появата на втория самостоятелен албум на рапъра F.O., озаглавен „До Ре Ми ФО“.

Зад музикалното дуо F.O. и Peeva се крият сем. Митеви – Михаил Митев и Преслава Митева. Рапърът Михаил Митев, по известен още като F.O., e български рап изпълнител, композитор, текстописец и музикален продуцент.

Преслава Митева, позната като Peeva, е възпитаничка на плевенското музикално училище. Завършила е оперно пеене, а с участието си в първия сезон на „X Factor” става известна на голяма част от зрителите.

Peeva и F.O. се запознават именно в студиото на „Занималнята“ – продуцентската компания на рап изпълнителя. Споделят, че и двамата са изключително еднакви, като в началото постоянно спорили за нещо. Освен на музикалната сцена, изпълнителите са дует и в живота, откъдето идва и името сем. Митеви. Имат дъщеря на две годинки, която носи името Мишел и син на 9 месеца, който се казва Радимир.

ВИДЕОТО НА „ПОГЛЕД“ МОЖЕТЕ ДА ВИДИТЕ ТУК
Tagged as

BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist