fbpx

Орлин Горанов повежда One Love Tour в 7 града

Written by on 04/06/2019

Орлин Горанов повежда One Love Tour в 7 града

Орлин Горанов ще е сред звездите на тазгодишното издание на фестивала One Love Tour. Изпълнителят на „Светът е за двама“ ще даде тон за песен в седем града в две държави.

Традиционно турнето ще зарадва меломаните в България и Македония, като отново ще бъдат вдигнати Алеята на занаятите, както и Арената на дуелите, вдъхновена от предизвикателствата пред участниците в риалити формата на Иван и Андрей „Фермата“. Освен Орлин Горанов, на сцената ще се качат още Влади Ампов – Графа, Слаткаристика, Next Time и Михаела Филева.

Звездите на One Love Tour ще зарадват феновете си тази година и с дуетни парчета. Македонската звезда Слаткаристика вече записа песен заедно с Графа („Квартални джентълмени“), а съвсем наскоро пусна и друго парче с български изпълнители – Dinero, където се включиха момчетата от група СкандаУ. Музикантите от македонското рок дуо Next Time пък застават рамо до рамо с Графа и Михаела Филева за още съвместни изпълнения.

Първият концерт на One Love Tour ще се проведе на 20 юли в Банско. Следват Струмица (15 август), Крива Паланка (25 август), Бургас (7 септември), Варна (14 септември), Скопие (21 септември) и Стара Загора (5 октомври). Водещ на събитията ще бъде комикът Ники Станоев.


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist