fbpx

Ива от Дубай падна на колене в „Гласът на България“

Written by on 02/06/2019

Ива от Дубай падна на колене в „Гласът на България“

Соул дивата с кариера в Дубай Ива Георгиева насити с еротика и чувственост втория голям концерт на „Гласът на България“ с изпълнението си в голямата битка на полуфиналистите тази вечер.

Тя завърши парчето на колене, а Иван Лечев трябваше да прочисти гърлото си, за да може да говори след преживяното вълнение: „Ти си абсолютно завършен артист! Абсолютно уникална и голяма гордост за мен като треньор!“.

Михаела Филева сподели с публиката, че Ива е изкарала репетициите с тежък вирус. „Беше болна цяла седмица и въпреки това звучиш по този зашеметяващ начин! За мен има двама души на полуфинала, които са учебник по вокална техника – единият е Надежда от моя отбор, другата си ти!“, заяви чаровната брюнетка.

Отбор Лечев стартира ударно вечерта и с изпълнението на Sail на Никеца, който за пореден път бе определен като рок чудовище от треньорите.

Осем солови изпълнения и четири дуета между съотборници ще се борят за зрителските симпатии на полуфинала на „Гласът на България“.

Ударен старт на концерта предостави Мария Величкова, позната още като бялото момиче с черен глас от отбора на Камелия, която ще се бори за победа и с любимеца на тийнейджърките Тино Хаджиев.

Емоционална бе появата на състезателя в тежка вокална категория в отбор Графа – Галина Красимирова.

С първото си парче на български в шоуто – „Още малко“ на Орлин Павлов, Христиан Ненов зарадва всички в залата, заменяйки свиренето на укулеле с танци зад микрофона.

Михаела Филева ще се бори за победа и с 16-годишната Надежда Александрова, която е най-малкият участник в шоуто.


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.