fbpx

Стефан Илчев с нова песен до края на седмицата

Written by on 30/05/2019

Стефан Илчев с нова песен до края на седмицата

Илчев сподели важна новина след победата в „Като две капки вода“.

„Единственото нещо, с което искам и съм искал да се занимавам в живота е музиката. Пожелавам си да имам още много предложения за песни“ – казва той в „Здравей, Бългапред Нова тв.

Певецът говори за емоциите си от най-сладката победа като признава: „Впуснах се в това приключение, за да покажа, че има още една страна на моя талант“.

В момента преди да го обявят за победител в шоуто не е очаквал, че ще чуе своето име. „Когато на сцената останахме двамата с Мария, започнах да си подготвям на ум честитките за нея. Изобщо не очаквах да спечеля“ – не крие Стефан.

За скромността като ключов елемент от победата подчертава: „Скромността е част от моето възпитание. Случаен успех със сигурност има, но обикновено той е със срок на годност. Винаги се старая да науча перфектно текстовете на песните, които изпълнявам, за да мога да си освободя допълнително време, за да изучавам жестовете на образа“.

Големият победител от „Като две капки вода“ издава: „Още тази седмица ще запиша новата си песен“.

 


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.