fbpx

Графа изпраща „Гласът на България“ с албум

Written by on 28/05/2019

Графа изпраща „Гласът на България“ с албум

С нов албум Влади Ампов-Графа ще бележи големия финал на шоуто „Гласът на България“ на 9 юни. Проектът се казва „Страничен наблюдател“ и ще излезе ден след края на музикалната надпревара.

Албумът включва както вече познати парчета, като „Огън“ и „Надежда“, така и нови песни. Предстои да разберем дали продуцентът е привлякъл в записите и някой от финалистите в отбора си.

Към полуфиналите в „Гласът на Българя“ Графа продължава с Атанас Кателиев и Галина Красимирова.

„Освен изключителни гласове, те са и бойци на сцената. Галина се съсипва от притеснение зад кулисите, но в момента, в който запее, всичко това изчезва и не й личи. Има супер стабилно присъствие“, сподели Влади. Той поздрави и Атанас Кателиев за упоритата работа върху сценичното си поведение.

Стругарят от Варна избухна на четвъртфиналите с филмово-джази изпълнение, в което освен от цял взвод балерини, той бе подкрепен и от ретро автомобил.

„Отигравам всеки жест вкъщи, старая се максимално да раздвижа присъствието си пред публика“, сподели момчето, което освен като инженер в семейната работилница на баща си, изкарва прехрната си и като учител по роботика.

Галина Красимирова призна, че шоуто е започнало да гъделичка самочувствието й на изпълнител. „От толкова време пея, че за мен си беше навик и не се възприемах като нещо изключително. Бях сигурна, че Атанас ще продължи напред, а Ивана направо я бях прегърнала и вече й шепнех „Честито!“. Невероятно е, че зрителите ми дадоха шанс!“, каза самотната майка от Сливен.

По време на четвъртфиналите зрителският вот раздели Графа с Ивана Муцкова – момичето с македоно-арменска кръв, което пя на португалски, френски и английски в предаването.

На полуфиналите на 2 юни Иван Лечев ще играе за победа с Николай Воденичаров-Никеца и Ива Георгиева. В отбора на Камелия сили ще мерят Тино Хаджиев и Мария Величкова, а Михаела Филева ще посгене към короната с Надежда Александрова и Христиан Ненов. Всички приходи от гласуването на зрителите ще бъдат дарени за възстановяването на опожарените сцени на Националния студентски дом в София.


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.