fbpx

Свилен Ноев си говори с Исус

Written by on 22/05/2019

Свилен Ноев си говори с Исус

 

Jesus won’t you come near

Suppose you not so different

I won’t have to look at the Stars

When you are already here

Зелена поляна и синьо небе, едно огледало за всеки, който иска да се огледа, а може би да надникне и вътре в себе си. Този сюжет визуализира новия сингъл на Свилен Ноев, който носи недвусмисленото име Jesus. Да, Исус. Точно с него фронтменът си „говори“ в парчето. Разпитва го за любовта, живота и смисъла. А пред камера се завъртат познати и непознати герои като Мила Роберт, Нина Николина и дори сина на Свилен с китарата на баща си – умалено копие на големия музикант.

В режисьорския стол пак сяда съпругата на Ноев – Невена Спасова, която смело може да се каже, че се е справила чудесно с посланията на любимия си и музиката му. Jesus е едно от шестте парчета в първия самостоятелен албум на Свилен, и третото, което получава видео. Предишният клип беше към заглавното парче на тавата Different, и отново бе режисирано от Невена. Вече личи и ясният почерк на режисьора, който работи минималистично, с единствена гарнитура – красивата природа (Different беше заснет на морския бряг) и известни лица.

Ако сте фенове на Свилен, това парче няма да ви изненада музикално. Изпълнено изцяло в стил ала Ноев, тоест – очаквай неочакваното, овеществено с неподражаемия му глас. Да, има малко повече електроника от „Остава“, и по-малко от предния сингъл, малко повече английски от „Остава“, но типично за самостоятелния му проект, и нетрадиционната тематика – Бог.

Поговорете си с Всевишния, с музика се стига по-лесно до него!

 

 


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.