fbpx

И този път страхотно сценография на „Чакаме ви с любов“ на дует „Ритон“

Written by on 16/05/2019

И този път страхотно сценография на „Чакаме ви с любов“ на дует „Ритон“

 

Както всеки един от предишните, и предстоящият концерт на „Ритон“, „ЧАКАМЕ ВИ С ЛЮБОВ“, ще бъде със запомняща се сценография.

„Характерно за нашите концерти е, че влагаме изключително много труд и средства за красива и модерна сценография. Сътрудничим си с момчетата от „Стейдж мастерс“ за първа година, даже в момента вече работим по сценографията“, призна Катя в интервю пред „Дума“.

„Специално в София правим концертите през година и половина, защото една година е много малък период, за да можем да подготвим нови песни, да измислим нова сценография и направим наистина нещо различно. Да не кажат после хората: това вече сме го гледали… Нашият пазар е изключително малък, а концертната публика е константна величина – нито се намалява, нито се увеличава, почти едни и същи хора идват на нашите концерти. С всеки следващ се мъчим да надскочим собствената си летва и да надграждаме, доколкото е възможно“, добави тя.

Концертът „Чакаме ви с любов“ е на 30 май в Зала 1 на НДК. Билета си можете да резервирате онлайн в системата на „Тикетпортал“ или да го закупите на касите на Националния дворец на културата!


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist