fbpx

Певицата Милена Цанова с първа самостоятелна песен

Written by on 10/05/2019

Певицата Милена Цанова с първа самостоятелна песен

Милена Цанова представи музикалното видео към първата си самостоятелна песен „Скърцам със зъби“.  „Това е изключително важна песен за мен, защото е първата ми самостоятелна песен. Благодаря на талантливия екип, който участва в създаването ѝ. Вложих много от себе си в нея. Истината е, че песента е посветена на един епизод от живота ми, който вече е в миналото. Чуйте я, и ще разберете точно какво имам предвид.“ – казва тя.

Текстът на „Скърцам със зъби“ е дело Милена, а зад аранжимента стоят Волен Милчев и Явор Зографски (SMYAH). Виолончело частта в песента е на Явор Пачовски и Борис Радилов, а пианото е изсвирено от Калин Петров. Песента е миксирана и мастерирана в Perfect Records. Официалното видеото към „Скърцам със зъби“ е заснето и режисирано от Миньо Костадинов.

Милена доби световна популярност през 2017 след като изпълнението ѝ на „Can You Feel My Heart“ на Bring Me The Horizon стана популярно в социалните мрежи, след като вокалистът на групата Оливър Сайкс го сподели в своите профили. Цанова участва и в петия сезон на Х Фактор България, където достигна до финалната четворка. Със „Скърцам със зъби“ тя дава начало на самостоятелната си кариера.

 


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist