fbpx

Ицо Хазарта: В новия албум има по-хубава песен от „Колега“

Written by on 10/05/2019

Ицо Хазарта: В новия албум има по-хубава песен от „Колега“

 

На 18 май Ицо Хазарта (половинката от Ъпсурт) ще представи първия си солов албум, който носи името „Неправилен рап“. „Заглавието „Неправилен рап“ е една шега с едни определени хора, които имат желанието да казват кое е правилно и кое не е“, заяви в ефира на БНТ рапърът.

Той ще представи соловия си проект с концерт в София лайв клуб и ще бележи ново начало не само за Хазарта, но и за Ъпсурт, които вече са дует, след като Буч напусна и заложи на самостоятелна кариера.

По „Неправилен рап“ Хазарта е работил с много свои колеги, като за една песен време до него се завръща отново Белослава. Има дуети с варненския рапър Явката  ДЛГ. „Има и с Бобо, с който чак ме е срам да кажа от колко години планираме. С Хоумлес. В албума има и бонус трак на DJ Mascota, в която участвам.

„Има и една песен от 2008-а, която е ремикс на „Нон-стоп“ със Стоян Роянов Я-Я“, разказа още Ицо. По музиката се е трудил бат‘ Венци от Ъпсурт, но участва само като бийтмейкър в проекта. „Работил съм с много хора в албума. През годините много хора изявиха желание да работим заедно, да правим песни, не с всички се получи, да не кажа, че с никой от тези дето поискаха не се получи. Но пък за сметка на това, с тези, които аз поисках ,стана много добре“, намигна Хазарта и призна: „Искам да кажа, че в новия албум има една песен, която смятам, че е по-хубава от „Колега“.

Следващият сингъл се казва „Гладен“, а видеото към него се очаква съвсем скоро, „няколко дни след премиерата на албума“, както каза авторът му и цитира Казандзакис в ефира на обществената телевизия: „Аз не съм свободен, просто моето въже е по-дълго.“


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist