fbpx

Дара Екимова с опит за убийство в „Пробвай се“

Written by on 30/04/2019

Дара Екимова с опит за убийство в „Пробвай се“

Хейтърски прояви, обсебване и дори опит за убийство – с това се занимава напоследък дъщерята на Дими от „Сленг“ Дара Екимова.

Разбира се, не става въпрос за бурни тийнейджърски години, а за видеото към най-новото й парче.

Снощи песента „Пробвай се“ и видеото към нея се завъртяха в платформата за видеосподеляне YouTube, като двете са пропити със силни социални послания.

В клипа младата певица се превъплъщава в ролята на социопат, който дотолкова е обсебена от главната героиня, че стига до опит за убийство. Идеята е на самата Дара Екимова.

Талантливата тинейджърка споделя впечатленията си, че подрастващите са обсебени от социалните мрежи и това ги кара да “мразят”, защото мислят, че другите са по-добри заради илюзията, която създават за себе си оналйн.

„Не трябва да хейтваме, защото това ще ни погуби, а любовта към себе си ще ни спаси. Да харесваме и избираме винаги себе си – това е моето послание в „Пробвай се“, споделя тя, цитирана от „Монитор“.

Текстът е дело на самата Дара. Музиката е поверена на бийтмейкъра на 2018-а Светлин Къслев, а зад камерата във видеото застава Борил Петров.

„Пробвай се“ ще зазвучи и на 31 май, когато е втората дата на проекта Slang by Dara Ekimova. Красивата тийнейджърка и музикантите Светослав Славков, Станислав Петров – Стенли, Иван Попов, Илия Ранков и Николай Николаев отново ще застанат заедно под светлината на прожекторите, за да изпълнят вечните песни на „Сленг“ в столичен клуб.


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.