fbpx

Драматичен епизод със сълзи от „Гласът на България“

Written by on 27/04/2019

Драматичен епизод със сълзи от „Гласът на България“

Навръх Великден зрителите ще станат свидетели на емоционална развръзка и трудни избори за треньорския състав в „Гласът на България“ по bTV. Трети епизод от вокалните двубои в най-гледаното шоу ще сблъска 12 участници, които са готови да дадат всичко от себе си, за да продължат участието си в най-гледаното музикално шоу у нас.

На 28 април в 20 часа Михаела Филева, Камелия, Графа и Иван Лечев ще изберат кои шест дуета да премерят сили на сцената и след изпълненията им ще се сбогуват с част от талантите си.

В неделя вечер възможност за кражба на участник от друг отбор ще имат само Иван Лечев и Михаела Филева. Но дали на сцената ще се появят таланти, които да заслужат трансфера си в друг отбор или двамата треньори ще запазят правото си на кражба за последния епизод от вокалните двубои?

Най-новият член в треньорския състав ще избере да направи титаничен мъжки дуел между двама 27-годишни изпълнители с различен опит и гласови възможности, които ще получат ценни съвети от гост-треньора си Орлин Павлов.

В отбора на Иван Лечев един срещу друг ще застанат двама участници, които вече имат опит от предишни сезони на шоуто у нас и в чужбина, а Камелия ще избере песен на екстравагантната певица Пинк, за да изпита вокалните и артистични заложби на две актриси, които мечтаят да се занимават с музика.

Поставена пред трудно решение – да избира между двама еднакво талантливи изпълнители, Михаела Филева ще изживее изключително емоционално раздялата с един от тях. Поп звездата ще реши да избере по-устойчивия на сценично напрежение участник и ще приеме тежко раздялата с дуетната му половинка. Дали сълзите в очите на Михаела ще разчувстват колегата й Иван Лечев дотолкова, че да спаси участника, за когото страда, като го покани в отбора си?

Третият епизод от вокалните двубои в „Гласът на България“ е на 28 април, неделя, от 20 часа, по bTV.


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.