fbpx

Орлин Павлов feat. Bobo – Последното добро момче

Written by on 25/04/2019

Орлин Павлов feat. Bobo – Последното добро момче

В деня на юбилейния 40-и рожден ден чаровникът Орлин Павлов имаше да свърши няколко неща – да шофира от Русе до София за да се прибере при любимата жена и дъщеря си Елизабет след големия концерт с Биг Бенда на дунавския град; да вдигне наздравица в тесен кръг и да си направи сам подарък. А именно – чисто ново видео, към песента му с рапъра Бобо – „Последното добро момче“.

Това е втори сингъл от първия самостоятелен албум на певеца „Още малко“, който излезе и беше представен с голям самостоятелен концерт миналата есен. Първото визуализирано парче беше „Пълно презареждане“, което се превърна в тотален хит с много настроение. Веднага след излизането на видеото на „Последното добро момче“, Орлин вече планира снимките на още един клип след месец, разкри пред „Монитор“, той. Все още не е решил на коя песен, но е категоричен, че ще даде визия на някоя балада.

Видеото на „Последното добро момче“ е дело на B2Y, който до преди месец бяха заети със снимките на промо за BBC. В режисьорския стол сяда Любомир Печев, а имиджовия клип е реализиран в студиата на Ню Бояна. Музиката е на Боян Христов, който има и малък пръст в аранжимента заедно с Борислав Бояджиев-Борче. Текстът на парчето пък е дело на Росен Кукошаров и Бобо.


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist