fbpx

Деси от LaTiDa роди момче, след месец триото отново е на сцената

Written by on 17/04/2019

Деси от LaTiDa роди момче, след месец триото отново е на сцената

Преди броени дни, на 5 април се роди Самуeл – първото дете на Десислава Христова, синеоката една -трета от LaTiDa. Мама и бебе са вече вкъщи, чувстват се страхотно и се подготвят за концерта на триото, който ще се състои точно след месец в Sofia Live.

Момичета вече започнаха репетиции за концерта в… дома на Деси, за да не се разделя тя от бебето си и за миг. По всичко личи, че на малкия Самуел музиката му допада защото и той се включвал и пригласял на мама и колежките й. Това въобще не е чудно, смята певицата, тъй като тя е работила почти до раждането и Самуел е послушал много хубава музика още преди да се роди. В осмия месец Деси и колежките й бяха част от големия концерт на Любо Киров. Преди това пяха заедно с Лили Иванова, която също като Любо избира LaTiDa за свои беквокалистки на големите си концерти.

Деси, Яна и Бети избраха да се върнат към любимата музика от 90-те.     LaTiDa зареждат нов  плейлист с позабравени български песни, които ще върнат публиката назад в най- романтичното време на родната музика. Те са  отражение и на нашите първи силни чувства и  емоции, и винаги ще бъдат част от сърцата ни„, споделят момичетата.“Ако искате да си припомните любимите песни от времето на промяната, заповядайте на 17 май в Sofia Live Club .

Tagged as

BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.