fbpx

Papi Hans: Няма по-голяма сцена от „Като две капки вода“

Written by on 12/04/2019

Papi Hans: Няма по-голяма сцена от „Като две капки вода“

Шоуто е предизвикателство, което много ме забавлява и развива. Няма по-голяма сцена от „Като две капки вода“ – това е най-гледаното предаване. Изправяш се пред пълна сцена, колеги и жури. В това има стрес, но и голяма възможност да се шлифоваш“, сподели Papi Hans в разговор със Симо в Стартер.

„Бисер Киров беше пълен ужас за мен, Тейлър Суифт е певица в стил, който е твърде далечен от мен. Последните няколко образа са такива, които не бих искал да изпълня, но това е шоуто и моментът за голяма доза професионализъм“, разказа изпълнителят, който допълни, че най-важното е един артист да не се опитва да заблуждава публиката с евтини номера, тъй като зрителите знаят кога си откровен.

Следващата седмица Papi Hans ще се срещне с най-голямото си предизвикателство от началото на шоуто с образа на Слави Трифонов. Дженифър Холидей ще предизвика Петя Буюклиева да покаже най-доброто от артистичния си потенциал, а Деси Добрева ще изпее една от култовите песни на Уитни Хюстън към емблематичния филм „Бодигард“. Милко Калайджиев ще оглави хорото в следващия лайв с образа на Славка Калчева. Дичо ще запее македонска песен в образа на Володя Стоянов.

Мария Илиева ще изпита гласа си с “O sole mio” на Лучано Павароти, а ТИТА ще бъде победителката от Евровизия – NETTA. Стефан Илчев, на свой ред ще се потопи в дует – този път с Марк Антъни и Тина Арена.


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist